Loading... Loading...

CREACIÓ D'ESPAIS INTERIORS, ART & FOTO

Roger Bellera Rosell

Roger Bellera Rosell

Barcelona, 1961. Va especialitzar-se en arquitectura d’interiors a l’Escola Lai. Durant setze anys desenvolupà la seva tasca professional des del seu estudi de Barcelona fins que a la tardor del 2002 decideix obrir l’estudi de disseny “Produccions de Disseny Bellera S.L”, a la població de Begur, marcant un punt d’inflexió en la seva trajectòria vital i professional.

Autor de múltiples projectes d’interiorisme, destacats en més d’una publicació especialitzada, d’ámbit nacional e internacional, concep la seva tasca com la recerca constant de l’espai ideal pel client. Això li permet moure’s dins dels molts estils en els interiors de les cases, des d’ambients minimalistes a espais plens d´història com les cases indianes.

Entre les seves obres destaquen la conceptualització dels restaurants Fishhh d’en Lluis Genaro o el restaurant Lluerna del chef  Victor Quintana, que s’han de sumar a un considerable nombre de projectes realitzats per a particulars, així com a grups empresarials de la vàlua de McCann Worldgroup o Seat Martorell.

Des del 2015 continua la seva tasca amb la nova societat “rbr interiorisme s.l.u.” i obre despatx nou a Palamós, a l’espai de mobles MEC “Martin Elements Cork”.

Un dels seus últims treballs ha sigut la col·laboració en la creació i desenvolupament del Hotel Urban de Madagascar, a la seva capital, Antananarivo.

Molt possiblement per la particular concepció i mirada que Roger Bellera té entorn a l’espai no pot  deixar de capturar instantànies d’aquest. Així, combina la seva tasca professional amb la pràctica de la fotografia i la pintura conceptual. A manera  dilatant, s’ha convertit en un gust, una passió i un joc que li permet mostrar-ne la seva particular mirada, parlar-ne sense paraules.

 

Begur

Plaça de l'Esglèsia, 10, Gal·leries Local 4
17255 - Begur, Girona
Tel. +34 629 78 31 12
roger@rbrinteriorisme.com

Palamós

Carrer Enric Vincke, 12,
17230 - Palamós
Espai MEC
Tel. 972 96 71 44