Loading... Loading...

CREACIÓ D'ESPAIS INTERIORS, ART & FOTO

Roger Bellera Rosell

Que fem?

Disseny integral

Disseny i conceptualització dels espais

Disseny complert de la vivenda i negoci partint de zero, amb col.laboració amb estudis d´arquitectes per crear el espai idoni per cada client, col.laborant estretament amb els diferents professionals des de l´inici fins al acabat final.

Reforma de Vivendes

Gestió integral

Reforma de vivendes amb l´estudi de les noves distribucions per treure el màxim profit de les necessitats del client, desenvolupat amb plànols d´estat actual, noves propostes, alçats, seccions i detalls, memòria descriptiva i pressupost complert de tots els industrials a intervenir en la obra.

Locals comercials, industrials i de restauració

Espais per a Oficines, Industria, Restauració i locals comercials

Treballem tot tipus de locals, tan locals comercials com botigues o exposicions, restauració especialment restaurants i hotels així com instal·lacions industrials i oficines. Amb la nostra feina, donem un toc exclusiu a cada client, tenint en compte aspectes fonamentals com funcionalitat, personalitat i confortabilitat.

Estudi de les instal·lacions

Anàlisi previ

Estudi de totes les instal.lacions, aigua, llum, calefacció, aire condicionat, escollint els elements idonis per cada client, estil i pressupost.

Decoració especialitzada

Recerca d'elements decoratius

Recerca d´elements decoratius, des de mobiliari auxiliar, disseny mobles a mida, il.luminació, làmpades, cortines, colors, materials, textures…

Complements decoratius

Elements exclusius de decoració i disseny

Recerca d´elements decoratius personals, per donar el toc especial i diferenciatiu en cada cas i per cada client, com objectes de disseny o d’antiquari.

Estilisme

Adaptació a qualsevol estil

Ens adaptem a qualsevol estil, tenint en compte el criteri i el gust del client, creant un ambient uniforme, funcional i acollidor.

Partners

Treball en equip

Col.laboració amb tots els industrials per arribar a la solució més idònia i amb els costos mes apropiats, amb seguiment, coordinació i seguiment de la obra, per complir amb els costos i les dates d’entrega.